Diensten

Verkoop

Informeer vrijblijvend naar ons aanbod.

Zoekt u iets speciaals laat het ons dan weten, wij bemiddelen graag voor u.

Geboorte

Een veulen verwachten is leuk, maar de geboorte kan ook erg spannend zijn voor de eigenaren omdat ze niet weten wat hun te wachten staat of ze simpelweg niet thuis kunnen zijn. Daarom kan het fijn zijn om dit te laten begeleiden door mensen met ervaring.

Bij ons worden de veulens buiten in het koppel geboren, daarna gaat de merrie met haar veulen een paar dagen op stal zodat ze een moeder veulen band kunnen ontwikkelen en tot rust kunnen komen.

Met zicht op de toekomst zal Stal ’t Hofke wellicht deze diensten ook voor derden gaan aanbieden.

Stamboek opname of keuringsklaar maken

We begrijpen de vraag en behoefte van de eigenaren als geen ander. Want de voorbereiding om een pony er op zijn best voor te hebben staan, is niet iets dat je zomaar even doet. Het vraagt een zeer gedegen voorbereiding die bestaat uit de juiste combinatie van aandacht, trainen, voeren en toiletteren / scheren. Een tijdrovende en intensieve weg naar dat ene moment. Die paar minuten in de ring, waar het echt moet gebeuren. Een belangrijk moment voor zowel de pony als de eigenaar. Omdat wij de voorbereiding voor de keuring zeer serieus nemen, hebben wij ieder jaar slechts enkele plaatsen beschikbaar. Op die manier kunnen we de juiste aandacht aan iedere pony besteden. 

Wij werken op de keuring met een vast team wat precies op elkaar ingespeeld is.

Bemiddeling / advies

Ook voor de bemiddeling bij de aanschaf van het kopen of verkopen van uw paard of pony kunt u bij Stal ’t Hofke terecht, gezien dit geen alledaagse bezigheid is voor de meeste mensen. Door mijn jarenlange ervaring en het meelopen bij anderen heb ik veel geleerd en kan ik mensen hierin goed adviseren.

Ook zoek in opdracht pony’s en paarden die bijvoorbeeld aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Zowel nationaal als internationaal. Zoeken naar het beste wat dan goed genoeg is.

Stal ’t Hofke staat bekend om het eerlijk advies wat gegeven wordt.

Informeer vrijblijvend naar ons aanbod. 

Zoekt u iets speciaals laat het ons dan weten, wij bemiddelen graag voor u.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Bent u opzoek naar een pony en/of paard, dan bemiddelen wij graag bij de aanschaf hiervan.

Wilt u meer weten, neem vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon.

De foto’s en informatie op onze website mogen niet zonder onze toestemming overgenomen worden

Contact

Stal 't Hofke

Wendy Ackermans

Achterdijk 5

5328 JL  Rossum

KvK: 82602433

06-23807886

info@stalthofke.nl